ΚΑΓΙΑΝΑΣ
από τον Άγγελο Μούργελα
ΥΛΙΚΑ
Φρέσκια ντομάτα
Κρεμμύδι
Αυγά
Φέτα τυρί
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, την οποία έχουμε ψιλοκόψει με το μαχαίρι, και, όταν βράσει το ζουμί, ρίχνουμε τα αυγά, χτυπημένα με αλάτι και ρίγανη. Προσθέτουμε όσο τυρί φέτα θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.