Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Καγιανάς Αρκαδίας

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

από τον Άγγελο Μούργελα


ΥΛΙΚΑ

        Φρέσκια ντομάτα
        Κρεμμύδι
        Αυγά
        Φέτα τυρί
        Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, την οποία έχουμε ψιλοκόψει με το μαχαίρι, και, όταν βράσει το ζουμί, ρίχνουμε τα αυγά, χτυπημένα με αλάτι και ρίγανη. Προσθέτουμε όσο τυρί φέτα θέλουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.